Hotel Reginetta se gaseste in Bucuresti , Romania, tel: +40318054100, fax: +40318054101 , E-mail: [email protected]
Operator: S.C CASTEL HOUSE SRL. Bucuresti ,str.Viitorului,nr 26 sector 2, NORC: J40/8707/2001, CUI: RO 14237474.

Continutul site-urilor Hotelului Reginetta (https://hotelreginetta.ro/, http://www.hotel-bucharest.com/, http://www.hotel-bucharest.it/, http://www.hotel-bucharest.de/) este proprietate a societatii CASTEL HOUSE SRL. Bucuresti ,str.Viitorului,nr 26 sector 2, NORC: J40/8707/2001, CUI: RO 14237474.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe acest site, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in paragrafele urmatoare.

Recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina ‘Termeni si conditii’ pe site-ul Hotel Reginetta.

1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului Hotel Reginetta.

Hotel Reginetta  nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului

Hotel Reginetta garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al S.C CASTEL HOUSE SRL , Bucuresti , Romania.

3. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Hotel Reginetta  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Hotel Reginetta se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Hotel Reginetta.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Hotel Reginetta  se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa  Castel House SRL , Bucuresti.Romania, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Hotel Reginetta certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele  Castel House Srl, Bucuresti, Romania.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului Hotel Reginetta  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul , va fi considerate o tentative de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt .

4. Copyright

Intregul continut al site-ului Hotel Reginetta – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Castel House Srl, Bucuresti , Romania, si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul  Castel House Srl, Bucuresti , Romania, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Mod de lucru

Prin accesarea site-ului Hotel Reginetta, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Hotel Reginetta , comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Hotel Reginetta in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Pe site-ul Hotel Reginetta  se pot face cereri de rezervare. Solutionarea cererilor de rezervare (confirmare sau infirmare) se face in maxim 24h.

Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin  email de la Hotel Reginetta

6. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit. Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru rezervarea dumneavoastra.  Castel House Srl , Bucuresti, Romania, accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Mastercard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

7. Rezervare neonorata/nesosiri

Nesosire sau rezervare neonorata reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la hotel la data stabilita. In caz de nesosire  Castel House Srl, Bucuresti , Romania va retine contravaloarea intregului sejur.

8. Tarife

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, taxa hoteliera,TVA ,(ex:Exceptiile sunt specificate clar pe site).

Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.
Atentie! Tarifele de pe site pot diferi la acelasi moment de cele de la receptia hotelului.

9. Plati

Efectuarea rezervarilor prin site-ul Hotel Reginetta este gratuita. Plata serviciilor rezervate se face catre Castel House Srl  Bucuresti, Romania in calitate de operator al Hotel Reginetta. Stabilirea modului de plata se face in momentul efectuarii rezervarii si numai prin selectarea posibilitatilor din meniul site-ului. Eventualele solicitari legate de modul de plata inscrise in campul ‘Comentarii’ din ecranul de rezervare nu sunt luate in considerare. Site-ul poate sa nu permita alegerea unui anumit mod de plata.

10. Informatiile introduse de utilizator

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Hotel Reginetta poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate.

11. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea  Castel House Srl, Bucuresti , Romania. In cazul unor eventuale conflicte intre Castel House Srl, Bucuresti , Romania, si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12. Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea  Castel Hose Srl , Bucuresti , Romania, isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Hotel Reginetta, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea  Castel House Srl, Bucuresti , Romania, nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Hotel Reginetta indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.